Terug naar Log

06-29-2001: "Frustratie"

Na een voorspoedige morgen vol goede keuzes mocht de rest van de dag niet meer lukken. Het was weer hardware gepuzzel. Deksel erop, schroeven dicht, stekkers erin, opstarten, foutmeldingen, stekkers eruit, schroeven open en deksel er af. Ik heb de keren niet geteld.

We werden er gestoord van. Nieuwe systemen erop gezet, nieuwe drivers op de harddisks, PRAM gezapt, niets mocht baten. Anson gebeld die meteen riep 'het zittum in de termination', iets wat wij dus ook al vreesden, al hadden we de dealer de harddisks erin laten zetten omdat wij de plaats van de jumpertjes niet wisten.

Bak weer open, sleetjes eruit, harddisks van de sleetjes geschroefd, jumpertjes verzet, en dezelfde weg weer terug. Niente. Eerst nog met engelengeduld maar gaandeweg vermoeider de eerste harddisk er op zijn eentje ingezet maar die bleef de gevreesde error geven; de tweede harddisk op zijn eentje bracht evenmin verbetering. Jumpertjes verzet. Opnieuw. Zelfde ellenderesultaat. Paf! Gooi uit het raam, dat ding.

Ik was uit frustratie maar vast aan mijn weblog gaan tikken maar ook dit mocht niet lukken. In de veronderstelling dat hij zijn eigen snoer uit het stekkerblok trok had hij mijn touwtje te pakken en weg was mijn geschreven woord. Nou ja, er zijn ergere dingen en ik heb na zo'n trits computerdagen ook weinig anders te melden dat dat ik geen computer meer kan zien.

De groeten van Tsja. Ik geef maar door dat hij vanwege deze ellende nog even onder water is en dat hij door dit alles voor onbepaalde tijd wat later is.

 

 

 

 

Site Meter