Terug naar Log

08-07-2001: "Trauma"

Structuur mevrouwtje is het toverwoord. Hoe krijgt u het toch voor elkaar om er steeds zo'n chaos van te maken? Een paar dagen de kop niet bij de browser en uw favorietenrolluik reikt van hier tot aan de hemel. Kon ik vanmorgen weer niet vinden wat er absoluut had moeten zijn. Weblogs lezen wordt een plaag. Steeds meer links om te bewaren.

Nu heeft een Mac-gebruiker, hoe ruimdenkend ook, een latente aversie tegen alles wat Microsoft heet ongeacht de kwaliteit. Dit wordt van generatie op generatie stilzwijgend doorgegeven, iets wat de gemeenste trauma's oplevert. Als je zo nodig moet dan mag je MS-programma's gebruiken, maar waag het niet om je erin te verdiepen.

Zo kon gebeuren dat ik al jaren IE gebruik en vanmorgen pas ontdekte dat je de stippel uit de adresbalk meteen in een mapje kunt laten glijden mits je het zijvenster open hebt. Tot nu toe alleen de menubalk gebruikt en steeds één lange lijst favo's gefokt die ik regelmatig moest uitvlooien.

Cruciale vraag wordt of ik de links uit mapjes sneller zal vinden dan die uit de lijst. Ik vrees het ergste.

 

Reacties: (1)


Je kunt ook alle mapjes in je werkbalkfavorieten zetten, desnoods met weer een onderverdeling, dan hoeft ook dat zijvenster niet meer open.
Juul, 07-08-2001 16:15

 

 

 

Site Meter