Terug naar Log

08-09-2001: "Keuzes maken"

Sinds vier weken is de donderdag een dag vol treurnis. Hulp op vakantie. Ze blijft nog drie weken weg. Eerst dacht ik: heerlijk! hoef ik op woensdag niet meer op te ruimen en op donderdag niet vroeg op. Jaren heb ik het zonder gedaan dus wat kan mij deren? Het antwoord is eenvoudig: RSI. Na tien minuten zuigen ben ik aan twintig minuten rust toe en dit schiet niet op. Maar van haar eerste dag afwezigheid heb ik genoten.

Weer donderdag vandaag. Wat zal ik eerst? Douchen of soppen, zuigen of dweilen? Hus geeft het goede voorbeeld met de bg te zuigen, maar hij doet alleen de zichtbare plaatsen. In deze vlooienperiode niet genoeg maar ik zeg niets. Beter half werk dan helemaal geen. Erger is dat ik een schuldgevoel krijg. Nu moet ik ook iets ondeernemen.

Terwijl ik nog sta te bedenken waarmee ik het eerste begin had zij het al klaar gehad. Ook niet op of onder de kasten maar toch. Zal ik eerst loggen, of eerst poetsen en dan als beloning loggen? Eerst een sigaretje roken en dan aan het werk of andersom? Ik heb het dus ongelooflijk druk maar eerlijkgezegd nog niet veel gedaan.

 

 

 

 

Site Meter