Terug naar Log

08-11-2001: "Officieus wel, officieel nog niet"

Officieus ben ik ongeveer jarig zoals elrado logde. Vorig jaar rond deze tijd begonnen. Les gehad van Tsja die zei dat loggen iets voor mij zou zijn. Was ik mooi klaar mee want nu kom ik er nooit meer vanaf.

Die avond ging hij eerst zijn favorieten langs om mij te laten zien. Het wond mij niet op. Links zoeken was het laatste waarin ik plezier had met een tikkende foon. Toen hij zei dat ik ook over niks mocht schrijven maakte ik een eerste weblog bij editthispage onder de wijdse naam 'poespas', maar de poort daar is nu gesloten en de sleutel is gebroken

Voorzichtig gerommeld - want ik ben geen ITjer - om een beetje lay-out te krijgen. Commentaren op actualiteit geschreven die niet te pruimen waren. Later zuchtend weer weggegooid. Talloze weblogs bestudeerd waarmee de moed me nog meer in de schoenen zonk. Me voorgenomen niemand na te apen en met oogkleppen op mijn gang te gaan. Eerst schrijven voordat ik mag lezen wat anderen hebben gedaan. Toch ben ik op zekere dag blauw van ellende maar tussen de leeuwen gesprongen.
Officieel zag Misdruk op 29 september 2000 het licht, ook al omdat het domein Poespas niet vrij was en ik een andere naam moest verzinnen. Zo is het gekomen dat ik mij nog steeds met plezier te pletter log.

 

Reacties: (1)


Gelukkig maar.
Caroline, 13-08-2001 16:43 http://vodb.com

 

 

 

Site Meter