Terug naar Log

08-31-2001: "Haastige spoed"

Wel wat geleerd sinds Ludo mij zijn stylesheet stuurde met de boodschap: kijk, zo doe je dat! en Tsja met een boek aankwam. Tot dan zag ik stylesheets als verboden vruchten, timide door het 'doe maar gewoon, dan is het goed genoeg' waarmee ik om de oren werd geslagen. Om van het werken met lagen niet te spreken in plaats van die eeuwige tabellen. Aha! er is een prachtige wereld opengegaan.

Zo stond ik vanmorgen vrolijk op, ondanks verstopte holten en een pijnlijke oogopslag. Ik heb een beste kou gepakt in die doodskist bij de MRI van al dat onbeweeglijke. Ik dacht: ik meld me ziek bij alle troep op mijn bureau die met haastige spoed zou moeten en ga voor mezelf bezig. Beetje schuldbewust omdat ik mijn vader hoor brommen dat plicht altijd voor pretjes gaat en dat ik altijd eerst aan anderen moet denken. Ja pa. Andere keer pa.

En nu zit ik lekker voor mezelf te katten. Het voorvoegsel 'om' durf ik er niet bij te zetten want god weet hoe lang het duurt voor ik hem om heb. Ontwerpen is één ding, maar hem in Greymatter stoppen is een volgend partijtje spitsroeden lopen. Tegen die tijd vlucht ik dankbaar terug naar de troep die met haastige spoed zou moeten.

 

Reacties: (3)


Veelbelovend!
Tsja, 31-08-2001 14:44 http://tsja.editthispage.com/

Spannend! Preview ziet er goed uit.
Aliëtte, 31-08-2001 14:08 http://snotverjeppie.blogspot.com

Mooi!!
En heel dapper, als je ook inderdaad tabelloos gaat. Ik waag het er nog even niet op.
Puck, 31-08-2001 13:49 http://home.wanadoo.nl/spielerei

 

 

 

Site Meter