Terug naar Log

09-22-2001: "Zonder draadje"

Vandaag weer een Appledag achter de knie, zal ik maar zeggen in mijn situatie. Gezellig en druk. Veel bekenden gezien en veel onbekenden doorverwezen. De tijd dat ik van alle Apples iets wist en alle truukjes kende om uit systeemproblemen te komen is voorbij. Voelt prettig ontspannen.

Sinds ik het magazine niet meer maak beperkt mijn kennis/kunde zich tot de machines die hier staan. Vraag me al helemaal niet hoe ik dit-of-dat deed op een overjarig oudje want ik ben het glad vergeten. Voorgoed ongeschikt om voor de zoveelste maal geduldig aan beginners uit te leggen hoe ze met de muis moeten klikken. Lees je gebruiksaanwijzing, sufferd!, ben ik geneigd te roepen.

Ik had een klapstoel meegenomen om mijn poot te sparen want er zijn altijd te weinig stoelen. Het voelt alleen bar vervelend om zittend te praten met iemand die op je neerkijkt. Toch veel gehangen en rondgelopen. Mezelf verwend met een optische muis zonder draadje van Logitech. Kan hem aanbevelen want dat geslons met het kabeltje dat overal achter blijft haken wekte nogal eens mijn woede op.

 

 

 

 

Site Meter