Terug naar Log

09-27-2001: "Dagblad"

Wat Bieslog al meldt: de Telegraaf toont zich van zijn laagste kant met de hetze over de kalender. Wat ik schokkender nog vind - Telegraaf is Telegraaf per slot - is dat opmerkelijk veel intellectuelen, mannen en vrouwen die je wijzer mag achten, des morgens bij hun zachtgekookte eitje deze Telegraaf savoureren als zou hij hun zout op het eitje zijn. En het is hun enige dagblad. Let wel: dágblad.

 

Reacties: (4)


Kan ik niet. Maar in onze bekendenkring die niet veel zal afwijken van doorsnee want zo bijzonder zijn we niet komen er meerderen voor. Hoog opgeleid, hogere functies (nog of gehad), sociaal en politiek bewogen, niet eens merkbaar uitgesproken rechts. Ik snap het ook niet.
elisa, 27-09-2001 18:02

Intellectuelen die de Telegraaf lezen? Nu alleen nog ff leren die bewering ook met cijfers en feiten te onderbouwen
De AldeKater, 27-09-2001 15:07

Als het niet 'nu' was geweest was niemand erover gevallen. De plaat was nooit bedoeld voor propaganda. Of hij kies is voor kinderen laat ik verder in het midden. De elf andere prenten van de kalender hebben we trouwens niet gezien. Ik neem aan dat daarop niets viel aan te merken.
Op tv zien kinderen wel heftigere beelden en dat vinden we gewoon.
elisa, 27-09-2001 14:42

Nu is 't misschien wel een hetze, maar zelfs als de aanslagen niet gebeurd waren zou ik 't niet prettig vinden als dit soort dingen op (of via)scholen worden verspreid. Net zomin als propaganda voor ultra-rechtse nederlandse clubjes trouwens.
eric suiker, 27-09-2001 12:33 http://www.namelijk.nl

 

 

 

Site Meter