Terug naar Log

10-04-2001: "Splitter"

Nou, de KPN heeft zijn ASDL-pakketje afgeleverd. Kind kan de was doen met die splitter.
Tenminste, als in ons ouderwetste NT1-kastje (model S1) geen brede plugjes zouden zitten die niet in de smalle gaatjes van de splitter passen en als inderdaad niet de linker kabel (zoals in de gebruiksaanwijzing staat) de ISDN zou zijn, maar de rechter, wat ik vermoed omdat die draad naar boven naar mijn kamer gaat. De linker kabel verdwijnt in een ISDN Moduvox 2a en hieraan zitten helemaal niet van die stekertjes. Alles door onvervalst KPN aangelegd. Erg spannend allemaal.

 

Reacties: (1)


Ja, best wel spannend.... Ik heb het hier een week of drie geleden ook aangesloten. Ik keen dus nog even en het is best een zooi (de schroeven pasten niet in het hout, veel te lang, dus, ehe, is het nog niet af (maar het werkt wel)
Heb net ook even fototjes gemaakt om het te archiveren. Over drie maanden ga ik weer verhuizen, maar dat wist ik toen nog niet.

Misschien moet ik voor dat soort dingen toch maar eens aan een eigen site gaan denken (er staat denken, niet maken!)... Kon ik verwijzen naar het verhaal met de fototjes erbij... maar dat doe 'k toch maar niet, voorlopig... Is vast heel erg moeilijk :-)

Ik heb hier dus zo'n NT1 model S2, en daarin zat het kabeltje geschroeft. Moet je van die enge dingen doen zoals een van die mooie bijgeleverde kabeltjes kabeltje doorknippen, en dat andere kabeltje uit de plastic van de NT1 wurmen en de handel dan in een iets andere volgorde weer schroeven... Maar het is gelukt!
roelof, 06-10-2001 23:58

 

 

 

Site Meter