Terug naar Log

10-09-2001: "Comfortabel"

Gelukkig dat ik mijn draadloze netwerk weer aan de praat heb gekregen, nadat ik voor nood aan het snoer was gaan hangen. Ik zit erbij, dat wil je niet weten.

Enerzijds supercomfortabel, omdat ik voor het eerst sinds jaren mijn voeten op de grond kan laten zwieren. Nooit eerder gevoeld hoe ontspannend dit is. Een balk aan de rand van het oude blad zette me tot nu toe klem. Ik had een voetenbank maar kreeg er mijn voeten niet op en heb wat afgeleden. Voel ik nu pas, hoewel mijn verstand het al jaren wist.

De nieuwe tafel is 15 cm dieper. Er is een gepaste afstand ontstaan tussen mij en de monitor. Sensationeel mag ik wel zeggen. Met het toetsenbord tegen het beeldscherm geschoven blijft er een zee van ruimte over om handwerk te doen. Ik ben gelukkig. Deze luxe had ik mijzelf vijf jaar eerder moeten gunnen.

Komen we bij het anderzijds. Wat een mess weer. Voor de zoveelste keer alle kabelbomen en bindsels los. Tong op de schoenen als een terriėr die achter konijn jaagt. Nieuwe tafel staat op zijn definitieve plaats maar de rest verblijft nog tot de schilders zijn geweest midden in de kamer.

Kabels en draden blijken in opgebonden staat te kort, maar los wordt het link met de dieren. Ik prijs de draadloze internetverbinding. Mijn computer werkt tenminste maar die van van echtvriend nog niet, evenmin als de oude back-up machine en de geluidsinstallatie. In oorlogstijd moet de radio werken.
Nog enige uren te gaan, vrees ik zo.

 

 

 

 

Site Meter