Terug naar Log

10-09-2001: "Geknakte roos"

Vanaf kwartvoordrie tot nu onder mijn nieuwe tafel doorgebracht. De verdere avond speel ik voor geknakte roos. Dik tevreden want tegen de kabelbak vier lange stekkerbakken gemonteerd wat neerkomt op 24 aansluitpunten, minus drie om het boeltje door te verbinden. Doe het maar na. Het wordt nog wel wat. Of ik die 21 aansluitpunten nodig heb? Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid.

In feite ben ik niet verder dan twee uur geleden behalve dan dat alles stormvast is opgeschort en vastgebonden. Hus heeft ondertussen met engelengeduld en pincet proppen dierenhaar uit de wieltjes van mijn stoel gepeuterd die niet meer wilden rollen. Het haar zit zo strak rond de assen dat ze nog steeds niet lekker lopen. Hoed u voor een grote kees want hij verhaart als de ziekte, maar als ik weer een hond moet kiezen neem ik wel dezelfde.

Rest nog steeds de opschort/aansluit van de andere machines, maar ik was even aan een break toe. Liefst zou ik de hele rest het raam uitkwakken omdat ik van lege kamers houd. Zo geniet ik er bij het kamperen mateloos van dat ik weer bij mijn boekenkast kan zonder eerst vanalles opzij te moeten schuiven. Hierdoor zie ik titels staan waarvan ik het bestaan was vergeten.

Geen tijd gehad om aan Afghanistan te denken en kpn-telecom heeft nog niet teruggebeld.
Vooruit elisa, nu niet langer ouwehoeren. Stroom eraf en aan het volgende project!

 

 

 

 

Site Meter