Terug naar Log

10-17-2001: "Soap"

Vanmiddag effe naar Arnhem heen-en-weer. Tandarts, niet leuk. Met m'n gedachten klappertandend achter het stuur. Loop ik een stuk meer risico te sneven dan door poeder.
Wat ik het ergste zou vinden aan dood? Dat ik niet meer zou weten hoe deze mess in de wereld zich verder ontrolde. Er gebeuren gelijktijdig zoveel domme, slimme, slechte en goede dingen dat het leven een soap dreigt te worden, mits van veilige afstand bekeken.
Bush met domme spierballen in Afghanistan. Blair die begenadigd zoete broodjes bakt. Powel die de scherven lijmt. Poeder all over the place. Rusland volwaardige partner in Europa. India dat Pakistan uitgerekend nu eens op de korrel neemt. IsraŽl dat zich schrap blijft zetten tegen de Palestijnen. Jerusalem, Jerusalem! IndonesiŽ opnieuw in tweespalt wat de moslims daar bijzonder in de kaart speelt. AustraliŽ - surprise? - achter de USA. Arafat op de thee in het torentje van Kok, kan het nog gekker?
Vrede of catastrofe, ik moet weten hoe dit afloopt. Lieve heertje, haal mij alsjeblieft niet voor het zingen uit de kerk.

 

 

 

 

Site Meter