Terug naar Log

10-23-2001: "Zure appels"

Nog één nachtje slapen en ik mag voor verder onderzoek naar de kaakchirurg. Ik word al groen bij de gedachte en wil eigenlijk liever dood. Gelukkig dat mijn bewaarengel - restant van mijn rijke roomse opvoeding - de week nog aardig heeft ingedeeld.

Woensdag ellende maar donderdag vurig begeerde kpn. Als die tenminste komt. Als die tenminste niet hoofdschuddend zegt: mevrouwtje, bekijk het maar met uw aansluitpuntje en uw extra kabeltje naar boven. Kruipsluip door kruipruimten. Gaten in plafonds plus oude buitenmuren waarin al drie kabels zitten en een vierde niet meer past. Oeps, ook maar even niet aan denken.

Hus zal bezorgd de verrichtingen volgen en bij elke boorknars vragen of dit nodig is. Het is nodig als we isdn willen houden naast adsl. Het lijkt me stom dat weg te gooien. Daarvoor heeft ook een kpnman een godganse dag hier rondgekropen wat trouwens best genoeglijk was. En kostbaar ja.

Al dagen heb ik mijn lieverd in de week staan dat hij bij de aanleg flink moet zijn. Dat hij daarna geld als water aan mij zal verdienen. De rekeningen zijn astronomisch terwijl ik naar mijn gevoel toch oppassend surf. Wat heet. Straks breekt het uur van de waarheid aan.

Woensdag moet ik door de zure appel, donderdag hij. Troost een beetje.

 

 

 

 

Site Meter