Terug naar Log

10-23-2001: "Vermeende pedofiel"

Het zal je gebeuren in je eigen beschaafde landje zo bol van vrijheid en democratie. Wat een arrogant klootjesvolkje zijn we met z'n allen en de politie is je beste vriend? In de Volkskrant vanmorgen een mensonterend verhaal over ten onrechte vermeende pedofiel. Onjuist politiedossier helaas. Foutje bedankt.

Kan goed dat de man in kwestie een onprettig persoon is, querulant, onbehouwen boerenkinkel, geef het een etiket, en van dat soort lopen er bosjes. Waarschijnlijk dat de waarheid in het midden ligt tussen zijn en andermans verhalen; is de man niet weerbaar en heeft hij baat bij therapie, maar dit kan niet waar zijn, mag niet waar zijn. Agenten kregen reprimande en af was de kous. Jammer mijnheer, wij kunnen niets meer voor u doen.

Wie dit niet kan geloven en het fijne wil lezen: Op de vlucht voor boze tongen

 

Reacties: (2)


Zelfs als de waarheid in het midden ligt - d'r zal best vaak een steekje loszitten - dan is het nog niet aan politiemannen om rechtertje te spelen. Eng idee hè?
elisa, 25-10-2001 12:36

Daar wilde ik ook nog over loggen. Het zal toch maar eens niet waar zijn... erg slecht. Toen zag ik ook nog eens een documentaire over gevangenen in Amerika die nooit hebben bekend, maar wel jaren vastzitten. Je weet natuurlijk nooit wie de waarheid spreekt, maar zoals er mee omgegaan wordt: jek.
Merel, 25-10-2001 12:02 http://merelroze.com

 

 

 

Site Meter