Terug naar Log

10-27-2001: "Ragas en Klezmer"

De patient zag wat pips maar had vrede met zijn situatie. Hij kwam binnen met een stapeltje Indiase cd's waaronder klassieke Ragas zodat we het meteen druk hadden met luisteren en ruilen want ik had er een paar die hij niet kende. Hij verdween met de nieuwe muziek na een kop bouillon maar nog voor het eten omdat hij niets moest hebben van gekookte kabeljouw met rijst die ik medicinaal in gedachten had.

Eenmaal bezig met nieuwste versie iTunes, typisch Mac-muziekprogramma dat steeds beter wordt, schoot me te binnen dat ik nog een World Music Network Klezmerplaat van Tsjonge onder mij had om muziekjes uit te peuteren. Lukte ineens voorbeeldig. Ook nog iets nuttigs gedaan.

Weinig gesurft maar daar heb ik de rest van mijn leven nog voor. Rare sensatie om nu onbeperkt te kunnen. Mijlpaal bereikt want jaren iedereen benijd die zonder ping-ping-per-minuut het net op kon. Het leek hier nooit te komen. Nu de wens is overgegaan in bezit zal ik het verlangen nog missen. Ik moet as de donder op zoek naar een nieuw ideaal dat schier onbereikbaar lijkt.

 

 

 

 

Site Meter