Terug naar Log

10-29-2001: "Paaseitjes"

Geen muis zoals in de verwachting lag, maar een een flink pond paaseitjes heeft mijn dag verblijd. Ben ik niet happy mee nu we nog op dieet staan. De wetenschap van chocolade in de kast maakt mijn leven nog zwaarder dan het al voelt zonder snoepen of roken. Wat heet dat ik van een totale nicotine-afkick stapelmesjogge werd en niet eens meer kon loggen, laat staan zonder daas & waas om me heenzien. Vijf zes per dag, ofwel een per drie uur houd ik boven verwachting vol mits een mond vol kauwgom waaraan ik zo de pest heb.

Pluis, misschien wel de hele nacht vergeefs onder het aanrecht op de loer gelegen, keek net zo treurig uit zijn ogen als ik zonder pafferdje. Had ik niet nog een vals muisje in de kast? Niet dat hij daar lang van geniet want hij weet te goed hoe je daar meteen het vel vanaf moet strippen.

Gewoonlijk bewaar ik muisjes in de kast met nette spullen die ik hoofdzakelijk gebruik om dingen te verstoppen. Til ik ook de deksel op van oma's meissen porceleinen beschuitpot, zit het ding tot de nok toe vol paaseitjes. Nu herinner ik me weer dat ik ze vr onze reis erin heb gestopt omdat we na pasen pas terug zouden komen. Je zal eens een eitje missen, h.

 

 

 

 

Site Meter