Terug naar Log

11-02-2001: "Inspirerend"

Inspirerend. Maak van uw kleintje een kerstbal of paashaas. Whahahahaaaaanzinnig! Anne Geddes.

Merkwaardig genoeg is dit een totaal andere url dan de officiŽle website Anne Geddes. Het lukt mij niet om bovenstaande link terug te krijgen. D'r is iets niet jofel mee.

In dat geval eerst gaan naar code4u. Dan rechtsboven in de hoek Anne Geddes kiezen. Eenmaal bij Anne de 'random image' aanklikken in de rechter bovenhoek.
't Is beroerd omslachtig, maar dan wordt het leuk.

 

Reacties: (3)


Nu niet meer, maar toen ik de link controleerde was het daar kennelijk dringen. Ik kwam er niet in. Niets genanter op een log dan een link die het niet doet hŤ
elisa, 05-11-2001 08:33

Zo omslachtig is die website toch ook weer niet? Je gaat gewoon naar http://www.code4u.com/annegeddesnl, klikt vervolgens op "foto's", en dan zie je boven in het scherm een viertal verschillende categoriŽn plus een pijltje naar rechts voor nog meer categoriŽn...
Michiel en Karina, 05-11-2001 07:36 http://www.code4u.com/annegeddesnl

Als er een neefje of nichtje geboren word ,stuur ik ook altijd van die leuke kaarten. "kinderen in een rode kool" bijv ,of "kindje gebracht door ooievaar"De leukste is "kinderen als maja de bij verkleed op een boekenplankje" . ;-). Je hebt er ook boeken van waar je vanaf de geboorte van eeen kind alles in kunt bewaren,ook leuk!
rowan, 03-11-2001 23:26

 

 

 

Site Meter