Terug naar Log

11-03-2001: "Een teveel"

Gisteren twee pleisters op m'n vel maar het hielp van geen kant. Off day van hier tot gunder en de smoor in. Hoe ik probeerde me af te schermen voor die ene hunkering, ik eindigde met de zes traditionele sigaretten ondanks de dubbele beplakking.
Pas toen ik me moedeloos van kleren ontdeed voor de nacht kon ik erom lachen. Een van de pleisters was los en hing ergens op half zeven. Ik lag dus gewoon op schema.

Het zijn rottige grote pleisters want ze hebben maar een smalle plakrand. Als je huid niet gortdroog is hecht hij niet goed. Je moet ook niet plakken waar holten of bolten ontstaan bij het zitten want dan raak je hem geheid kwijt. Hij moet op de romp, mag niet op de borsten, maar eens per vijf dagen op dezelfde plek, dus tel uit je ruimte als je er twee gebruikt. Gelukkig maar dat ik nog een beetje mollig ben.

Vandaag twee nadat ik de huid met de haarföhn had voorverwarmd. Ze zijn blijven zitten. Enige verbetering maar toch weer een gerookt. Da's nog altijd een teveel, maar twee pleisters staat gelijk aan een pakje en ik rookte meer. Het is eigenlijk nog een wonder.

 

 

 

 

Site Meter