Terug naar Log

11-07-2001: "Lieve E."

Toen ik je opsomming zo las en van afstand bekeek vond ik het ook wel een indrukwekkende lijst. Wat mij opvalt is dat geen van deze zaken en taken nog is afgerond. Ik zit er tot m'n nek toe in en de kaakoperatie ontbreekt nog aan het pretpakket alsmede H met wie we straks een huis gaan kijken. Als het hem meezit zal ik met kerstmis misschien wel gordijnen naaien.

Maar ik blijf optimistisch en droom van januari. Dan zullen de meubels wel weer op hun plek staan; ben ik vrij van bestiuursverplichtingen; prachtig afgevallen, hopelijk rookvrij en fraai kaakgesneden. Blijven nog over de kattenziekenboeg en de meniscus maar dat zien we dan wel weer.

Vergeten te melden dat de bouwstagnatie is ontstaan vanwege gekibbel om een paar meter lat tussen aannemer en glasbedrijf. Aannemer beweert dat glaszetter te weinig zuinig heeft gezaagd maar glaszetter houdt vol dat hij de knoesten heeft weggesneden uit slechte kwaliteit.

Nieuwe latten zijn nog niet besteld want aannemer (momenteel een week op vakantie) moet eerst weer komen meten en daarna bestellen. Ondertussen kon de schilder niet beginnen, kan buiten niet meer geschilderd worden, zitten wij gepind omdat we niet tevoren weten wanneer (en of) er iemand komt.

De limit was toen we gisteren een brief van het Nibag ontvingen, het toeziend orgaan zal ik maar zeggen - de overheidsopdrachtgever - waarin stond dat zij hadden kunnen constateren dat alles naar tevredenheid verliep, en dat ze na afronding van het project de boel wel kwamen inspecteren.

Maar verder gaat het goed

 

 

 

 

Site Meter