Terug naar Log

11-18-2001: "Tjakka!"

Alweer een dag met goed gevolg afgelegd. 't Is net een cursus: van jojo tot zoutzak. Ik heb achtmaal Tjakka! geroepen maar dat woord is zo te voelen uit de mode. Helaas ben ik nog niet uitgeblust genoeg om over kooltjes te lopen.

Denk niet dat ik lijd, want het overwegende gevoel is geluk. Zoiets van h h, eindelijk gebeurd! Het moest er ooit van komen. Geen gezicht om als waardige dame met een saf aan de lip te blijven lopen. Jammer, want ik was behendig met die dingen en kon gouden luchtkastelen blazen als ik wilde.

Maar onder het geluk sluimert nog onhandigheid hoe mijn herwonnen levenskracht te bundelen tot n vloeiende beweging. Het is of ik in nette kleren loop die niet bij me passen. Mijn onderdelen willen als het ware nog niet sporen.

Gedachten hangen als ongekamde haren om me heen, m'n ogen liggen op m'n knien en handen lijk ik niet te hebben. Ik ben alleen nog maar neus en dat is ook niet alles want m'n ingewanden protesteren met geurige concerten.

Het moet vermakelijker zijn naar mij te kijken dan me te lezen. Naja, slaap zacht. Er komen vast wel betere tijden.

 

Reacties: (2)


Een webcam vind ik niks. Die staat op de goede momenten uit en op de foute momenten aan, zo heeft menigeen al aangetoond.
Sjokoladesigaretje mag wel voor 'n keertje!
elisa, 19-11-2001 14:45

Vermakelijker om naar te kijken? Pas op dat je geen webcam in je schoen krijgt!
Ik rook niet, maar als ik je lees zou ik er bijna n opsteken ;-)
smn (met nog steeds het petje af), 19-11-2001 09:27

 

 

 

Site Meter