Terug naar Log

11-19-2001: "Opgewekt"

Terwijl de termostaat het vanmorgen weer niet goed deed en het beneden onplezierig koud bleef heb ik mijn temper niet geloosed. Zowaar niet gemopperd, niks lelijks gezegd. Niet in blinde stress mijn zakken afgezocht, geen nagels gebeten en zelfs geen kauwgom geknaagd.

Integendeel. Heb mij gezet aan de telefoon en drie afspraken gemaakt waar ik al tijden met smoesjes omheen liep. Was zo voor elkaar. Een mens lijdt het meest aan waanideeŽn die nooit werkelijkheid zullen worden. Ik lijk danig bij de pinken vanmorgen. Vervolgens een hele ris mail beantwoord die ik voor het gemak maar in de prullenmand had laten glijden.

Floris moest vannacht zo heftig kotsen dat ik er wakker van werd. Hij spuwde verdacht rose slijm waarvan ik schrok. Gelukkig dat ik S. toch al moest bellen over zijn suiker. Komt vaker voor, zei ze. Waarschijnlijk een adertje gesprongen dat vanzelf geneest. Het mag alleen geen dagen duren.

Mac OS X geÔnstalleerd. 't Is dat Tsja zegt dat het wel de moeite loont, anders had ik na het bestuderen van de resources de moed tot nader order in een lade ondergeploegd. Ik kreeg zelfs het netwerk meteen op gang. Het gaat wel goed met mij, geloof ik.

 

 

 

 

Site Meter