Terug naar Log

11-22-2001: "Repelsteeltje"

Is het bij jullie ook al zo zwart? Naarmate hiet hier harder begint te stormen & gieten verheug ik mij meer op de middag. Verheug ik me dol op een leeggevlucht dorp met parkeerplaats voldoende. Op aardige winkels waar de mevrouwen blij zijn nog een klant te krijgen. Prima weertje om eens ontspannen te sjoppen.

Lekker ingepakt in termopeengoed van het boerenland waar de hemden nog lang zijn en de boorden hoog kan mij weinig gebeuren. Hoge stappers aan en een Turks doekje om de kop om de hersens droog te houden want de plu flapt al dubbel als je er naar kijkt.

Ik heb een hekel aan winter maar van dit soort dagen lust ik pap. Laat iedereen maar vlug achter z'n warme kachel kruipen. Zeist, here I come! Waarbij 'I' de niet-rokende tornado is die op zevenmijlslaarzen eens flink zal uitspatten.

Boodschappenlijst vermeldt wel: vier vergeelde begrafenis-, rok- en smokingoverhemden bij de wasserij afgeven (voor je weet maar nooit) maar niemand weet - niemand weet dat ik Repelsteeltje heet.

Stemming uitstekend. Gerookt? Neen. Pleister: middelmaatje van 20.

 

Reacties: (2)


Niet verder vertellen hoor, maar het helpt echt.
elisa, 23-11-2001 12:31

Winkelen in Zeist? Nu woon ik toch zowat mijn gehele leven in Zeist. Ik ben er zelfs geboren, maar winkelen in Zeist is alleen leuk tegen zessen, wanneer je weet wat je wilt hebben en er geen andere klanten meer zijn. Maar wellicht is het een goed idee om op koude regenachtige dagen je spullen te kopen, moet ik onthouden...
bas, 23-11-2001 11:31

 

 

 

Site Meter