Terug naar Log

11-24-2001: "Geluk en ongeluk"

Die harddisk die ik gisteren had laten lopen, daar konden we toch niet goed van slapen. Internet afgeschuimd waar hij voor die prijs niet eens ex btw werd aangeboden. Nam ik zodoende de moed om opnieuw naar de HCC te sporen terwijl manlief het huishouden ondertussen bij elkaar zou kopen.

Blindelings en rechtstreeks naar de stand waar ik moest zijn. Zie ik nieuwe prijslijsten hangen. Alles is zo'n vijf tientjes duurder geworden. Ik zeg er iets van en ze lachen dat morgen alles nog duurder wordt. De IBM die ik wil hebben is trouwens al uitverkocht.

Had dezelfde IBM gisteren gelukkig ook nog ergens anders gezien, maar die vroeg er vijf tientjes meer voor. Maakt nu dus niet meer uit. Toch maar even langsgelopen en wat blijkt? Vandaag heeft hij zijn IBM's vier tientjes laten zakken. Mijn dag is weer helemaal goed.

Tot thuis tennminste, waar ik de doos self-adhesive-labels openmaak. Er hadden vierkant te vouwen hoesjes in moeten zitten om CD's in te stoppen, geen ronde labels om op CD's te plakken. Honderd stuks verdorie en best prijzig. Kan ik toch niet op me laten zitten? Gelukkig dat een HCC-lid drie dagen gratis binnen kan want wat ik morgen doe laat zich wel raden.

 

 

 

 

Site Meter