Terug naar Log

12-03-2001: "Zalig de simpelen"

Dag 20: ongedurigheid alom. Begint stevig door te zetten als koortsige ziekte. Nu wordt het interessant, ook voor de lezer. Begin me rot te ergeren aan wat in mijn optiek stupide of banaal is. Ik heb het voorspeld maar mijn omgeving zei geeft niet. Dit wordt wat. Ze zullen mij straks smeken om alsteblieft weer te gaan roken.

Neen!

Egotrippers m/v: Typen die niks zeggen, alleen aandacht vragen omdat ze zich onophoudelijk moeten etaleren. Legde ik hun bla-bla vroeger met glimlach (en stip) naast me neer, nu denk ik geŽrgerd dat ik onderhand weet hoe geweldig ze zijn. Gatsamme, niet altijd hetzelfde vertellen alsjeblieft. Maar dit zeg ik niet. Slot op m'n kaken. Hoe lang nog?

Nog beroerder: Zij die zich ideeŽn van anderen toeŽigenen. Of anderen geen eer van hun werk gunnen. Doodleuk roepen dat zij dit-of-dat presteren (of er verantwoordelijk voor zijn) terwijl een ander er zichtbaar op zit te zwoegen. 't Is maar een voorbeeld maar het komt voor.

Zalig de simpelen van geest want hen zal het rijk der hemelen behoren, of woorden van gelijke strekking. Nu breken wat roken betreft toch vreselijke tijden aan.


 

 

 

 

Site Meter