Terug naar Log

12-06-2001: "Beminnelijk"

De zon straalt uit alle macht. Geeft een vrolijke kijk op het geheel. Gelukje dat m'n Poolse schone niet is komen opdagen. Zo mag ik nog even m'n eigen interieurverzorgster zijn en bedachtzaam voorwerpen terugzetten of verdonkeremanen.

Pech dat ik vanmiddag beloofd heb een deels in de soep gedraaide computer op te schonen. Dit lijkt een klusje van niks maar kost als het tegen zit enige uren. Verouderde programma's vernieuwen eindigt nogal eens met het oplappen van een heel systeem. Ik wens mijzelf sterkte toe.

De eigenaar van de machine is van het soort dat ernaast blijft zitten en haarfijn uitgelegd wil krijgen wat ik uitvoer. In de hoop dat hij het zelf ooit leert maar deze hoop heb ik opgegeven. Op m'n automatische piloot gaat opschonen/installeren snel, maar als ik alles in drievoud van commentaar moet voorzien kost dat baaje veel tijd omdat ik er zelf van in de war raak. En ergenis omdat het niet opschiet. Daar wordt niet-roken ingewikkeld van.

Ga ik weer, met m'n geouwehoer over roken. Geloof dat ik de tel even kwijt ben. Om en nabij dag 23? Mooi zo. Wie niks te doen heeft vanmiddag zou kunnen duimen. Ik moet de sessie tot een beminnelijk einde brengen want het is wel de vader van de dokter van mijn knie, en die moet mij nog te grazen nemen.

 

 

 

 

Site Meter