Terug naar Log

12-14-2001: "Misdruk"

Van tien tot twaalf had ik me voorgenomen les te geven, maar om half drie ging ik pas weg. Niet dat ik mijn leerling zoveel had bijgebracht, maar dat komt een andere keer. Hij was in elk geval in zijn nopjes met de kerstwens die hij maakte en die hij nu naar iedereen kan mailen.

Elk jaar neem ik me voor niet meer aan kerstwensen te doen. Het valt onder de categorie commerciŽle flauwekul, ook al maak ik ze zelf en komt er geen kerstafbeelding aan te pas. De dag na sinterklaas komen de eerste kaarten al binnen. Bedankt, reuze lief, maar jullie kunnen me wat, denk ik dan nog. Tot er mensen tussenzitten die berichten dat 'uit het oog' niet betekent 'uit het hart' en je vertedert besluit om die even terug te schijven.

Daarmom begon ik vanmiddag ook maar aan de wensproductie. Fresco uit India bewerkt, papier in de printer gelegd en een hele bulk onbewaakt laten produceren. Mooi ja. Printer te lang niet gebruikt. Blauw spuitmondje verstopt. Nog mazzel dat geel en rood het wŤl deden en dat er zodoende prima gekerstende wensjes uit de printer rolden.
kerstkleur2 (35k image)

kerstrood2 (35k image)

 

 

 

 

Site Meter