Terug naar Log

12-20-2001: "Louter toeval"

Had mijzelf vakantie beloofd na de ingreep. Zit dan ook vergenoegd en pijnloos te niezen naast een forse hoeveelheid penecilline en pijnstillers. Alleen de kruimige piepers en toevallige vermelding in de bloglijst ontbreken nog aan mijn geluk. Kreeg ik weer mail met de vraag waarom ik daar niet bij sta en hoe lastig men dit vindt.

Wonderlijk hoe kaakingrepen je conditie en incasseringsvermogen be´nvloeden, en je geduld. Gisteren nog optima forma lag ik vannacht te rillen en zit ik nu als een gek te snotteren. Bovendien schoot het in ene verkeerd dat ik als dagelijks updatende logger sinds 2000 ontbreek aan de (B)loglijst, en voor de zoveelste keer ten antwoord krijg dat ik geduld moet hebben.

Het is tegen aardigbedoelde meeltjes erg moeilijk uit te leggen dat dit na zoveel maanden nog altijd op louter toeval berust. Het is voor mij ook zwaarder te pruimen dan wanneer recht voor z'n raap gezegd zou worden dat mijn log voor deze lijst niet deugt. Genoeg hierover. Voorlopig. Ook mijn uitschieters berusten op louter toeval en kunnen dus maanden gaan duren. Zeker nu de enige strohalm, de link naar weblogs.com, ook al van de (B)loglijst verdwenen blijkt.

 

 

 

 

Site Meter