Terug naar Log

12-22-2001: "Pre-Kerstbubbels"

Ondanks de aanhoudende regen stond er gisteravond een magnifieke sterrenhemel. De lichten hingen boven groot en helder te flonkeren, terwijl er ook een groep was die uit miljoenen lichtschilfers bestond. Dat was zeker Afghanistan.

Ha, we hebben het kortste gehad en de dagen gaan weer lengen. Ik geloof dat er een dag of 17 geen schot in zit, maar daarna worden de avonden weer met sprongen langer.

D'r is voor kolossale bedragen eten ingekocht. Kwantiteit of kwaliteit? In het eerste geval ben je verplicht je te barsten te vreten, in het tweede geval sta je met honger van tafel op. Nogal wat mensen gehoord die het kerstgeschrans meer dan beu zijn en gewoon gewoon doen. Die hebben part noch deel aan de kolossale bedragen die feestelijk zijn uitgegeven. Wie kocht wat is dan ook een interessantere vraag.

56 Kilometer file op weg naar de wintersport, ving ik vanmorgen vanonder mijn warme donsje op. Tja, dat heb je als je massaal uit rijden gaat terwijl je zelfgericht blijft denken dat je de enige op aarde bent. Dit is nog maar de heenweg. Straks moeten ze ook weer allemaal terug.

 

 

 

 

Site Meter