Terug naar Log

12-28-2001: "Uit rijden"

44 Dagen clean vandaag. Omdat het onderhand gewoon lijkt kan het ineens verdraaid moeilijk zijn. Hoor ik dat gluiperige binnenstemmetje zeggen dat nu een trekje lekker zou zijn. Ik heb nog geen nieuwe behandeldatum waaraan ik mij kan vastklampen. Alle kracht moet uit mezelf komen.

Morgen de hechtinkjes uit m'n kaak. Zou eerst vandaag gebeuren, maar de praktijk werd grondig schoongemaakt. Zelfs de stoelen kregen een jaarlijkse beurt en werden gedemonteerd. Was lastig zitten, dus daarom een dagje respijt.

Om half tien eerst draadjes peuteren en daarna koers naar het zuiden om neef te begraven. Niet dat hij in dit log hoeft, maar er schijnt een heftige storm te komen. Als ik niet naar buiten hoefde, bleef ik lekker bij de kachel.

Dacht ik vanmiddag bits, toen de eerste gipsvluchten waren geland: je hoort nooit iemand klagen dat die brekebenen op kosten van de staat opgelapt worden. Sommigen voor de zoveelste keer. 't Is anders nog niet lang geleden dat er discussies waren of rokers recht op behandeling hadden.

Nou dacht ik in mijn onschuld dat rokers de staatskas lekker spekten, wat je van skieŽrs niet kunt beweren.

 

Reacties: (6)


Helpt niet, weet ik uit ervaring want je moet je enige eigen onvervangbare motivatie vinden.
elisa, 01-01-2002 13:06

Omdat Linda onverdroten meldde dat ze vrolijk door zou gaan met paffen, ben ik maar zo vrij geweest haar jou ten voorbeeld te stellen. Met uw welnemen. Hopelijk helpt het...
Roelof, 01-01-2002 07:22 http://www.roelof.noxs.nl

Thnx! Al kost het soms best nog moeite, ik ben ongelooflijk blij dat het gelukt is en zal zuinig zijn met het resultaat.
elisa, 30-12-2001 13:14

Heb met belangstelling E.'s (naar het zich laat aanzien geslaagde) poging om te stoppen gevolgd. Moeilijk te begrijpen waarom het zo moeilijk is; ben er zelf tien jaar geleden gewoon mee opgehouden. Ook moeilijk te begrijpen waarom mensen er mee doorgaan. Mijn vader en een collega (beide stevige rokers) zijn er beiden aan dood gegaan (resp. 59 en 47 jaar oud). Weersta de verleiding, E.!
Roelof, 30-12-2001 10:01

Afkicken van roken is een dure zaak waarvan ik alles weet.
Onbegrijpelijk dat ze zoveel geld durven vragen als ze mensen willen laten stoppen.
elisa, 29-12-2001 22:20

Nieuw hier maar ik wilde even reageren op dit verhaaltje. Ja! Wij spekken al jaren de kast en niemand helpt ons (gratis) van het roken af. Sorry maar ik rook nog wel. Zit te wachten op een rokersvlucht naar stopsmokingland.
Fijne jaarwisseling.
Maurice, 29-12-2001 03:39 http://www.kikkie.nl

 

 

 

Site Meter