Terug naar Log

12-28-2001: "Resetten"

Na een moorddadige dag weer thuis en ligt MxStream plat. Waar heb ik de minivigor voor isdn gelaten? Speciaal bewaard voor dit soort rampgevallen. Ha, gevonden maar nu nog de drivers. Waar zijn de drivers? Nee, dombo die kan ik toevallig niet downloaden van internet, want dat is nou net het probleem. Twee uur later heb ik alles gevonden en loopt isdn vlotter dan menige trein.

Xs4all meldt dat door een storing in het KPN netwerk op dit moment geen of slechts trage ADSL verbindingen mogelijk zijn in ondermeer Amsterdam, Wassenaar, Zoetermeer, Haarlem en Castricum. Volgens mij ligt gemeente Zeist hier een behoorlijk eind vandaan maar de storing zal wel met de storm zijn meegewapperd.

Belt Tsja dat de server die hij pas bij mij īnstalleerde onbereikbaar is. Weet ik, storing. Jij geen storing dan? Maar eventjes storing gehad en ik hier nog steeds? Nee, ik hang aan isdn en heb niets gereset. Proberen? Oke, oke, je hebt gelijk resetten loopt nog vlotter dan alle treinen tezamen.


 

Reacties: (2)


isdn werkt wel, maar de teller blijft tikken dat is er zo vervelend aan.
elisa, 29-12-2001 21:12

Goh, ik heb vanmorgen uitgevonden (door naar de mxstream helpdesk te bellen) dat ik voorlopig nog niet kan worden aangesloten op m'n neiwue adres (800 meter verder dan waar 'k nu zit). Vanaf maart pas weer, centrals zit vol of niet geschikt (Ja right, twee maanden geleden was 'ie op 1 december geschikt en zijn een boel mensen aangelsoten, zal wel vol zitten en mijn aansluitng is vast aan iemand aders vergeven). Ze hadden vast daarom zo'n haast om me af te koppelen op m'n oude adres (meer dan een maand te vroeg)... Toch geen reden om me daarom op m'n nieuwe adres zo lang te laten wachten (en intussen wel abbo incasseren)....

Ik zit nu weer gewoon op ISDN, dat werkt ook...
roelof, 29-12-2001 13:31

 

 

 

Site Meter