Terug naar Log

01-05-2002: "Tellertjes?"

Puck stelt de vraag "En wie bent u...?" in samenhang met tellertjes die al dan geen ip-nummers verschaffen die je dan kunt nazoeken en die jou dan weer op een dwaalspoor kunnen brengen. Ik moest er diep over denken want ook ik heb drie tellers.

Mijn tellertjeshonger vloeide echter voort uit het feit dat ze allemaal iets verschillends zeggen. Ik wilde de logica ervan ontdekken wat ik al snel heb opgegeven. De tellers zijn echter uit pure gezelligheid gebleven. Geen van hen zou ik nog willen missen. Welke waarde ze hebben? Nul komma nul en dat ik bij benadering kan zien of er wel lezers komen.

Maar wie u, lezer, bent heb ik nooit nagezocht . Wat ik schrijf mag iedereen lezen. Hier houd ik wijslijk rekening mee. Soms schrijf ik auto en soms lieg ik me te barsten want het moet voor mij ook een pretje blijven. Ik zou uw naam niet eens willen weten want dat zou maar afleidend werken van mijn principe dat ik op eigen benen dans en niet op de uwe.

 

Reacties: (2)


Daarom dus lekker kop in het zand. Ik heb mijn url met opzet achtergelaten op talloze onverstandige plekken om te voorkomen dat ik mijzelf zou koesteren in schijnveiligheid.
elisa, 05-01-2002 21:56

> Ik zou uw naam niet eens willen weten want dat zou maar afleidend werken

Het feit dat het heel remmend kan werken om te weten wie je bezoekt heb ik niet vermeld, maar is nou net één van de dingen die me op het moment het meest hindert..
Puck, 05-01-2002 18:27 http://puckspodium.com

 

 

 

Site Meter