Terug naar Log

01-05-2002: "Kinderlijk"

Nog drukker dan voor de feestdagen. Van heinde en ver waren ze weer gekomen naar ons achtergbleven dorp met alleen die Úne Albert Heijn. Ramptoeristen, noem ik ze, met hun karren bots-bots tegen de benen van bejaarden, maar wel met de hete aardappel in hun strot. Pesthekel heb ik aan die takkedrukte van dringers en duwers.
Als het nou uitverkoopwinkel was, iets bijzonders, koopjeskorting, dan kon ik het begrijpen, maar dit was volgens mij dringen en draven voor de euro. Soms vergeten dat we met die munten de rest van ons leven verder moeten? Waar komt die idiote drang tot heb vandaan? We worden soms een tikkeltje kinderlijk met z'n allen.

 

Reacties: (3)


Hier was het de laatste week ook al zo'n chaos in de lokale buurt superdeboer, maar ook in het dorpscentrum was het de hele week een drukjte van ene ja, van jewelste of zo... Natuurlijk alle parkeerplekken vol (duc wachten tot er iemand wegging) en een hoop hinderlijk wildparkeren... Nu woon(de, want ik ben er net weg) ik tegenover de parkeerplaats van de buurt superdeboper, en dat was gistermorgen en begin van de middag chaos in het kwadraat. Alsof alles gratis was, en waar iedereen vandaan kwam... Naja, zal er uit de buurt geweest moete zijn, want wie weet anders deze buurtsupepr te vinden... Maar er werden vast goede zaken gedaan (zelfs de politie die de ergste foutparkeerders beboete, omdat ze de weg voor de bevoorrading met vrachtwagens blokkeerde)... Maar de foutparkeerders die de auto doodleuk in het plansoen parkeerden, kregen weer geen bekeuring...
roelof, 06-01-2002 15:23

Hier op dorp geen parkeerplek meer te vinden. Alles verstopt, vertrapt en geplunderd met/door grote bekken uit de stad. Waren we in de gezapigheid van het achterland niet zo gewend.
elisa, 06-01-2002 11:44

Raar; dan ligt het schijnbaar toch niet aan onze super.
Al een paar weken staan de rijen tot achterin de winkel; ik snap niet waarom, en waarom nu. Maar opvallend is het wel.
Puck, 06-01-2002 04:13 http://puckspodium.com

 

 

 

Site Meter