Terug naar Log

01-11-2002: "Zweepslag"

Er zijn dingen die je als een zweepslag kunnen treffen.

Voeg daarbij de zweepslag zelf en het is beter de dag maar zwijgend voorbij te laten gaan met het been hoog en in ruste. Eerst m'n healingmeisje gebeld die zei: zo snel mogelijk laten intapen door een echte fysiotherapeut, maar echte fysio wilde niet naar zo'n vreemde troel luisteren en gaf een stevige massage. Zo te lezen en te voelen was dit heftig.

Liep de dag door dat sloffende been helemaal verkeerd. Om op tijd bij de fysio te komen, moest ik mijn kapper half laten schieten die ik al weken geleden had afgesproken. Er werd zo getreuzeld en geouwehoerd bij de wasbakken dat ik met druipend hoofd de zaak verliet. Werd door de baas niet gewaardeerd en was ook verrekte koud. Nu m'n haar eens spontaan kon drogen zit het beter dan ooit.

Bezit ik nu mijn zaligheid in rust. Zal wel even nodig zijn want anders kom je in je slaap niet aan zo'n verwrongen been.

 

Reacties: (2)


partner geheel onschuldig. Ligt meer voor de hand dat ik een stevig partijtje met teen of tander heb gevochten.
elisa, 11-01-2002 23:51

Wat een grappig raadselachtig verslag. Je riskeert 'n longontsteking, je haar blijft solidair. Je been wordt 's nachts gezweept door onwillekeurige krachtige bewegingen, ik hoop dat je een groot bed hebt ivm je waarschijnlijk onschuldige partner.
Beterschap, laat de Fysio zijn vak eer aan doen en géén half werk!
Geertjan, 11-01-2002 19:12

 

 

 

Site Meter