Terug naar Log

01-15-2002: "Knoeiers"

Vanmorgen tussen 11 en 12 op de radio een wetenschapper gehoord over het nog niet weten of een voor de mens besmettelijke vorm van BSE bij schapen voorkomt. In Engeland natuurlijk weer. Het mooie Britse lam. Gewetenloze knoeiers.

Wil in feite zeggen dat lamsvlees nooit meer zo onbevangen en heerlijk zal smaken als het deed. Het ras mens begint wel ŗlles te verpesten waarachter het zijn arrogante vingers krijgt.
Vroeger was alles beter, hoor je mij niet vlug zeggen maar aan eten wordt op commerciŽle gronden veel geknoeid terwijl meeropbrengsten allerminst bestemd zijn voor ondervoede buiken.

Evenmin als je sigaretten kunt presenteren, kan je vrienden nog vergasten op vlees. Mooi dat elke leverancier beweert dat zijn biefstukken van veilig komen, maar je bent een rund als je met creutzfeldt stunt. En nu wil het wrange dat men niet meer kan onderzoeken of een schaap scrapie heeft, waarmee vele schapen zijn besmet, of BSE. Aangezien het Britse lam is bijgevoerd met brokjes van BSE-koeienmeel.

 

 

 

 

Site Meter