Terug naar Log

01-30-2002: "Leon de Winter"

Als weblogger elkaar afpissen, vooruit, want zet geen zoden en er kan teruggezeken worden. Maar uitschreeuwen dat Juul seniel is, is wel zo'n open deur dat niemand ervan opkijkt. Bovendien terzake waarvoor? Heeft dit zin? Welke zin? Is dit een schande? Welke schande? Kijk straks naar je eigen moeder, lulmop. De mijne was ook zo dement als een deur maar daar was niets schandelijks aan hoor.

Tweede bedrijf. Als extraordinaire zevenklapper vuurde hij de nonverrassing af dat WA dom is. Punt 1 heeft WA zichzelf niet gemaakt, punt 2 hebben slimmen dit allang ontdekt en punt 3 kan dit dommen niet schelen. Wat kopen we voor dit geneuzel? Doet het terzaken? Waartegen kan zo'n constatering ons behoeden? De duvel verhoede dat hij briljanter zou zijn dan z'n ma.

Vanmiddag niet meer op het nieuws (wie greep er in?) was dat Claus homo zou zijn. Tja, da's andere koek natuurlijk in ons calvinistisch landje. Maar wat gaat mij dit aan? Drie bloedjes van zonen heeft hij gemaakt, dus ruim aan zijn verplichting voldaan. We hebben een koning plus twee reserves, al valt naar mijn smaak juffrouw Brinkhorst af. Buigen voor de dochter van een pa die koeien liet verdwijnen gaat me ook niet lekker af.

Heer Leon de Winter, geen idee waarom u heeft geschreven. Het hangt alleen maar aan de muur te tikken.

 

Reacties: (2)


werd er om 08:00 uur mee wakker, wilde erover loggen, vergat het, hoorde het vanmiddag weer op het nieuws, hoorde dat ze Claus ondertussen hadden weggelaten en werd nijdig. Goedkoop gezeur zonder doel. Wat beoogt hij?
elisa, 30-01-2002 17:03

Hij wil gewoon aandacht. Ik had een tijdje terug al uit de VARA-gids-die-niet-meer-zo-heet geciteerd, ook al van die verheffende uitspraken.
Beetje zielig.
Hippo, 30-01-2002 16:42 http://linkesoep.blogspot.com

 

 

 

Site Meter