Terug naar Log

02-01-2002: "Wie bepaalt?"

Waar ik hier in logjesland ziek van word is telkens dat gesodemieter over wat erbij hoort en wat niet. Zo mag het, zo moet het, zo deugt het en zo deugt het voor geen meter. En wie is wel die god die voor mij bepaalt hoe?

Het is niet meer als vroeger, neen. Nijmegen is ook niet meer als vroeger, zag ik vanmiddag. Veel dingen zijn jammerlijk verpest, maar er zijn ook aardige plekken bijgekomen. Niets is. Alles hoort in beweging te zijn, zich te ontwikkelen, groei te vertonen.

Zolang het gedonder beperkt blijft tot enkelen die anderen een wil opleggen, kun je nog je schouders ophalen: lul maar aan! Maar het moedwillig kapotpesten van weblogs die met plezier door velen worden gelezen is van een niet te beschrijven kleinzieligheid. Juist de gevarieerdheid is het aardigste van de logs.

Terreur van de nonsmaak - ha ha hoe grappig - kan ik niet vatten. Nog minder als iemand zich door dit soort praat laat terroriseren. Iemand mag van mij stoppen, met alle respect, zelfs al zal ik zijn schrijfsels zeer missen, maar vluchten voor het gesar zou hij niet moeten doen.

 

Reacties: (2)


Vlucht een leeuw voor de vliegen? Ik denk het niet. Hij zwaait minachtend met zijn staart en blijft koninklijk kijken.
Suffie, 01-02-2002 23:20 http://suffie.serveert.nl

Niet vluchten! Inderdaad. Mooi 'gezegd' Elisa.

Het beweegt, varieert, het leeft!
JoG, 01-02-2002 22:54 http://www.xs4all.nl/~jognet/

 

 

 

Site Meter