Terug naar Log

02-14-2002: "Spankracht"

valen (13k image)

Goeiemorgen allemaal, romantische valentine toegewenst op deze prachtige zonnedag.
Vanuit mijn raam op de eerste verdieping zie ik de zonbeschenen dennen zachtjes op hun voeten wiebelen tegen een decor van helderblauwe lucht. Door een open raam komen vlaagjes tintelfris binnen met de voorjaarsgeluiden van verliefde vogels.

De dagbehandeling belde net om te vragen of ik weer goed bij mijn positieven was - of woorden van gelijke strekking - en ik dacht van wel. Pijnstillers geslikt? Vannacht om 2 uur. Die van vanmorgen nog niet nodig gehad. Voldoende rust? Absoluur want ik luister, lees, computer en maf wanneer ik daar zin in heb. M'n geheugen nog in orde? Niks mis mee bij mijn weten.

't Eerste wat ik hoorde toen ik gisteren langzaam uit mijn roes tot leven kwam was dat de een tegen de ander zei: "die heeft een spankracht als een jonge meid". Ze stonden met z'n tweeŽn naar de kleine monitor te turen boven m'n hoofd. Toen ze zagen dat ik was bijgekomen moest ik een paar keer diep zuchten, als dit tenminste kon. Zonder kuch of rocheltje zoog ik tot driemaal toe lucht tot in mijn tenen, terwijl ik dankbaar dacht: lang leve dag 92 vandaag!

 

 

 

 

Site Meter