Terug naar Log

02-15-2002: "Updeet"

Ik updeet, jij updeet, hij updeet, wij updaten. Aan de lopende band. Vroeger, toen personal computers nog pril waren bedoel ik, verscheen er eens per jaar een systeemupdate en dan was het ook wat: nagenoeg gaaf en foutloos. Werden alle programmatuurversies aangepast, rende je je ongans om het nieuwe spul bij elkaar te verzinnen, had je één week ellende met alles opnieuw installeren maar dan was het weer magistraal voor een jaar gepiept. Had je de tijd om te leren omgaan met mogelijke bugs en conflicten en leek het leven nog simpel en goed.

Moet je nu eens om komen! 't Is om gierend gekte worden. Ze bakken de software met bosjes luizen om vervolgens elke veertien dagen met een revisie te komen. Heb ik Mac OS X toch al een tijd op schijf, maar ermee werken ho maar! Telkens als ik me voorneem iets te doen, moet er weer eerst geupdated worden. Deugt dit niet, en dat niet. Tegen dat onzichtbare gesnuffel op m'n computer of ik wel bij de tijd ben, kan ik ook niet goed tegen. 't Komt heftig m'n oren uit onderhand.

Zegt Tsja gisteren: Mac OS X is fijn hoor, met die inpandige server met Perl. Kan je Movabletype inpandig uittesten. Leek me wel wat omdat ik X al had. Mooi niet dus. Tot nu toe bezig met updaten. Update van dittum en dattum van zus emme zo, alles volauto, telkens herstarten en traag dat wil je niet weten sodeju, terwijl ik toch werkelijk een snelle bak heb die er onder classic doorheenflitst.

Tjee zeg, ik geloof dat ik maar ff naar de zon ga kijken nu.

 

Reacties: (7)


Ha Patrick! Nou vooruit, houd ik nog even hoop omdat jij het zegt, al vind ik het erg traag.
elisa, 16-02-2002 16:16

Elisa, believe me, OS X rules. Ben der nu een paar maandjes mee bezig, maar de updates zijn de moeite waard.
Patrick van Halderen, 16-02-2002 11:59 http://www.hatseflats.nl

Je hebt er meer verstand van dan ik, dat is zeker.
Jero, 15-02-2002 19:37

helaas, ik spreek alleen huisvrouwencomputertaal. niet erg, want meestal werkt het wel.

buitengekeken ondertussen. xp past niet op mijn bak en die is toevallig meer dan oke.
elisa, 15-02-2002 16:02

ach, ze moeten toch wat doen om je op zo'n mooie dag naar buiten te laten kijken....

wellicht eens overstappen op XP?
bas, 15-02-2002 14:32

Over abrakadabra gesproken...
Jeronimo, 15-02-2002 14:22

"Mac OS X is fijn hoor, met die inpandige server met Perl. Kan je Movabletype inpandig uittesten. Leek me wel wat omdat ik X al had."

Uuuuhhh.. juist ja. :)
Jeronimo, 15-02-2002 14:19 http://www.jeronimo.blogspot.com

 

 

 

Site Meter