Terug naar Log

02-25-2002: "Problem solving"

Als ik dit jaar eens per 28 februari afsluit als zijnde voorproef geweest en er 1 maart een nieuw begin aan maak, is er nog alle kans van 2002 een geslaagd jaar te maken.

De donkerheid moet maar eens uit de dagen. Genoeg introvert rondgetast en reality tv in hapklare brokjes neergeschreven. Van alle dagen waren de laatste tien het zwaarst. Afhankelijkheid beperkt actieradius. Belevingswereld trekt zich terug in eigen schaduw en dat levert nul komma nix.

Dag 104 vandaag — we blijven tellen — stuitert met de vraag of een & ander beter te dragen was geweest met sigaret? Sinds operatie elke morgen wakker met overprikkelde luchtpijp alsof de hele nacht gerookt. Restanten nicotine, narcose, kerosine, paardenpis? Hoelang voordat een frisse wind me uit de strot komt waaien?

Veel te doen want morgen zou ik willen kunnen rijden en rond pasen vijf kilo afgevallen zijn. Hoe krijgt een mens dit voor elkaar zonder moreel stokje tussen de lippen? Maar problemen oplossen is altijd beter dan zeuren & treuren.

 

Reacties: (3)


Go, go, go !!!
Ook een klassiek Oosters bordspel trouwens :-)
JoG, 25-02-2002 23:16 http://www.xs4all.nl/~jognet/

wel verdullemes ja. intuďtief onderhuids. 1 maart bevalt me wel.
elisa, 25-02-2002 13:46

Het jaar op 1 maart beginnen verraadt een klassieke opvoeding. De Romeinen begonnen er ook (zie september, oktober, november, december).
Tsja, 25-02-2002 13:18 http://www.tsja.nl/

 

 

 

Site Meter