Terug naar Log

02-27-2002: "Tweeling versus Steenbok"

Heb me dan wel schahandelijk verslapen, neemt niet weg dat ik rond acht uur de suikerkat (teveel bewerkt vlees gegeten?) een spuit in z'n donder heb gegeven. Ik hoor dan altijd even zachtjes de radio om beetje wakker te worden. Zo net rond het nieuws.

Vanmorgen ving ik op dat een onderzoek in AustraliŽ had uitgewezen dat Tweelingen de meest beroerde chauffeurs zijn die veelvuldig brokken maken. Ik kon een glimlach niet onderdrukken, want deze conclusie komt mij uit eigen ervaring niet geheel onbekend voor. Surprise, surprise mocht ik ook nog opvangen dat als je werkelijk veilig getransporteerd wilt worden je maar het beste kan meeliften met een Steenbok. O zo. Daarna ben ik geheel verzaligd en tevreden zachtkens weggegleden op de wolkjes van dromeloos, nu niet meer wetend of het gehoorde reŽel was of imaginatie.

Zou dit onderzoek graag willen lezen omdat ik zo nieuwsgierig naar de laatste regel ben.

Yes! Juul springt bij en heeft de link. En daar hebben we het gelazer in de glazen want Capricorns zijn geen Tweelingen bij mijn weten, terwijl ik toch echt Tweeling had verstaan want anders zou ik niet eens hebben geluisterd. 's Morgens om acht uur al helemaal niet. Het onderzoek: Capricorns crash through

 

Reacties: (3)


ik voel me gesterkt in goed gezelschap - koppigheid = levensbehoud
elisa, 28-02-2002 08:56

Maar we zouden geen steenbokken zijn als we niet een klein beetje koppig waren toch? Gerechtigheid!
http://abc.net.au/news/newsitems/s479489.htm
Juul, 27-02-2002 21:16 http://juul-punt.tk

Tegenstrijdig...
http://www.themercury.com.au/nie/mathguys/articles/1998/981026a1.htm
Juul, 27-02-2002 14:15 http://juul-punt.tk

 

 

 

Site Meter