Terug naar Log

02-27-2002: "Let maar niet op mij"

Bezig als kip zonder kop want geen lijn in, geen draad door, geen knoop aan. Geen begin en geen eind, 't gaat nergens over, heeft geen handvat (meervoud vatten), is nergens aan op te knopen of af te meren. Moet dat? Vragen wij, zijnde mijzelf, argeloos want wij schrijven vanwege het joie de vivre, inz. joie d'écrire.

Hoor ik wanhopig roepen: Dat doe je dan maar in je eigen tijd. Hier hoor je een hoed te dragen, een pet, een vlag, liefst een gewaagde bikini met sjerp waarop gemeld tot welk gehalte, garnituur, klasse van originaliteit danwel banaliteit & bekwaamheid er wordt behoord. Ach, is deze speeltuin van zulkdanig kaliber?

Eidoch, hoeden en petten passen niet want kop is te dik voor schoteltje. Kop vol harses die alle kanten uitspringen en in de contramine vliegen bij inbinden van mogelijkheden. Net als borsten in beha die als op kop staand toch de vrijheid kiezen. Moest u — inspiratoren — ook eens doen. Op kop staan is heerlijk, nuttig en heilzaam evenals dwarsliggen en tegen stromen in roeien.

Beter gek gepraat dan gek gedaan, want met alle gekheid op een stokje bezig als kip zonder kop en als paarlen voor de zwijnen. Wat zal ik doen? Welke richting wordt mijn richting? Richting? Van zwaartekracht heb ik anders mijn bekomst. Doe mij een paar vleermuisvleugels en een potje radar. Let maar niet op mij want vroeg of laat kom ik er wel.

 

Reacties: (4)


Rustig maar. Morgen met frisse sokken gaat alles weer beter. Ik test vanavond leffe zonder mosselen. Een idee?
Bart, 27-02-2002 22:09

als ik spot ben ik altijd semi-serieus
elisa, 27-02-2002 21:46

waar m'n stem naar toe moet weet ik ook al niet...
elisa, 27-02-2002 21:14

't Zit je wel dwars he? Denk je om je stem?
Bart, 27-02-2002 21:06

 

 

 

Site Meter