Terug naar Log

03-01-2002: "Grote stilte"

Grote stilte gevallen. Alles in grote maalstroom naar Breda gespoeld. Roept verrukt: "hee, hoor jij bij log zus-en-zo?". Of: Ben jij die gabber die alles aan je reet lapt, uit de aars floept of roelroelt als een kippenfarm op stelten? Dikke kans dat de vuilblaffies IRL zacht en sympa blijken, en dat de haardkoor gewapend is met blaaspijp vol gepropte woorden.
Oorlog! Oorlog! Blog is oorlog. Taal is oorlog alles oorlog. Maar wel lief ook, boys en grrls, mannen en vrouwen van de alom roelende hits en hots. De Charisjes die meer tonen dan zeggen, de befjes, beffertjes, likkerdjes en lokkertjes, de viezenwoordenzeggers en geileplatensnuffelaars, de literairen, lijdenden, lijdzamen, erudieten, beschaafden en begaafden, en heel het clownsvolk van de vlaams en nederlandse logskien: proost! Dat jullie een mooie avond hebben, maar dat het werk er niet onder zal lijden want morgen wil ik wel graag lezen.

 

Reacties: (4)


Rustig maar, 'k wacht ongeduldig af tot iedereen wakker is. Fijn dat het een goede avond was.
elisa, 02-03-2002 14:30

Elisa, Breda was in 1 woord heerlijk! Blij dat ik dit meegemaakt heb. Jammer dat je er niet was, maar Juul vertelde me dat je suikerzieke huisgenoot je harder nodig had. Te lezen valt er bij mij nog even niets, want mijn handen trillen na van het bier en een uurtje douchen kan geen kwaad.
Bart, 02-03-2002 13:12

Lorraine mailde het al, maar ik kan de fout niet vinden. Als ik in mijn netscape een return geef zodra de pagina er staat (de knop reload doet het niet) dan laadt hij de pagina bij mij goed in.
En anders maar even geduld want ik ben bezig aan een nieuwe lay-out.
elisa, 01-03-2002 22:03

je weet het vast wel, maar netschaap maakt weer een puinhoop van je log.
deelt de pagina in twee helften, en vult eerst de linkerhelft, te beginnen onder je foto zal ik maar zeggen.
wel grappig, maar erg veel scrollwerk op deze manier.
per verrassing is het de ene dag half/half, de andere dag weer over de hele breedte van de pagina.
vandaag half/half.
elly k, 01-03-2002 21:14

 

 

 

Site Meter