Terug naar Log

03-07-2002: "Gebruiksaanwijzing kwijt"

Kan ik een alternatief bedenken voor knagen tegen onbehagen? Want wie niet meer rookt schijnt te sabbelen, smakken of kauwen om prettig te overleven. Alles goed en wel. Aan uiterlijk heb ik al flink wat concessies gedaan. Niks mis met Charis d'r koeien. Alleen zegt mijn verstand dat kilo's minder veel beter voor mijn knie zou zijn. Heb ik weinig tegen in te brengen. Behalve dan, dat ik de gebruiksaanwijzing van mezelf zo zorgvuldig heb opgeborgen dat ik hem niet meer terug kan vinden.
Weet je, daar zou een mens nou weer bijna van gaan roken.

 

Reacties: (3)


wat zit ik nou stoer te doen, jij hebt er ook al bijna vier maanden opzitten zie ik nu. dan weet ik het ook niet hoor. stoppen met roken is gewoon heel erg vreselijk moeilijk.
charlotte, 07-03-2002 17:25 http://www.charlottesweb.nl

ik ben een halfjaar geleden gestopt met roken (ja echt! nog steeds!) en het schijnt dat je door een verandering in je stofwisseling ongeveer twee kilo aankomt. de rest van de kilo's zijn afkomstig van het vervangend geknaag maar ik kan je melden dat je daar na een paar weken minder behoefte aan hebt. als de behoefte aan sigaretten vermindert, wordt de behoefte op iets anders te sabbelen ook minder. zo was het bij mij tenminste. goed nieuws?
charlotte, 07-03-2002 17:03 http://www.charlottesweb.nl

Ik heb wel vaker lopen zoeken naar een geschikte gebruiksaanwijzing voor, ehe, nu ja, jeweetwel, maar die is er echt niet hoor! Als je die toch vind, blijkt het niet te kloppen, blijkt het een infereur afschrift te zijn, tientallen malen overgepend, en helemaal nutteloos, en over iets anders te gaan dan je dacht...

Echt...
Je hoeft niet verder te zoeken, het blijft toch "proberen en vallen en opstaan", bij wijze van spreke(n), dan...
roelof, 07-03-2002 15:20

 

 

 

Site Meter