Terug naar Log

03-08-2002: "Poire Williams"

Over verfrissing gesproken ga ik er een pakken om het huis te vieren. Een bijzondere uit m'n geheime bergplek. Alleen voor speciale gebeurtenissen. Een echte Poire Williams, ai ai! Als dat niet grandioos is, vraag ik je. Het huis kent vele hoeken en bergplekken.

Moet er wel iets voor overhebben want ik kan de kast niet in. Was ik even vergeten. Door de prachtzon van de laatste dagen, en al eerder door de raamvervanging, zijn er vrij hoge stapels uit het tapijt gegroeid waaraan ik geheel gewend ben. In verplaatsen ben ik echter kampioen, dus laat maar even aan mij over.

Gevonden! Hier is een fles met nog een kladje er in. Even proeven of die nog lekker is. Proost! Ow! Hij komt nog van mijn moeder en die is al bijna acht jaar dood. Paar jaar geleden was hij nog goed hoor. Maar neehe... al slaan de vlammen ervan uit je oren, smaak zit er niet meer aan.
Tsja, wil je alsjeblieft niet zo zitten lachen?

 

Reacties: (2)


om tranen van over je wangen te laten rollen... troost dat het meer mensen overkomt en niet de domsten ;-)
elisa, 09-03-2002 11:15

ooo - dat doet me denken aan die verrukkelijke fles PW in een uiterst geheim bergkastje in een eeuwenoud frans huis dat bij m'n franse schoonzuster in gebruik is als logeerhuis.
al jaren deed ik een greep in de spinnenwebben, viste die fles tevoorschijn, zag dan dat sinds mijn laatste voorzichtige slokje het drankniveau niet verder was gedaald, dat dus niemand op de hoogt is/was van deze geheime bergplaats, en nam dat o zo heerlijke slokje-voor-het-slapen-gaan.
en wat je zegt: de laatste keer smaakte het nergens meer naar, en betreurde ik de eerdere bescheidenheid.
elly k, 09-03-2002 07:43

 

 

 

Site Meter