Terug naar Log

03-15-2002: "Tienduizendkilometerbeurt"

Terwijl we naar achteren liepen om de patiŽnt in ontvangst te nemen zei de dokter dat hij dit niet vaak had meegemaakt. Alle tanden en kiezen nog aanwezig. Nu niet meer natuurlijk want de kiezen had hij moeten trekken. Tandjes en hoektanden waren echter nog goed, dus bekkie ziet er nog niet gek uit.
Verder had hij zijn nagels geknipt, proppen haar tussen de tenen weggehaald en met het oog op voorlopig nog lekken, z'n buik hygiŽnisch kaalgeschoren. Alles tezamen, sprak hij guitig, tienduizendkilometerbeurt gegeven want het is een ijzersterk hondje.

IJzersterk hondje gromde heftig toen wij hem van de hondenkooi wilden overbrengen naar zijn eigen kleine bench. Goed teken. Hij lag op een mooie grote handdoek die ik wel even mocht lenen. Korte metten: vier punten samengenomen en hondje in hangmatgreep in heerlijke handdoek naar reiswieg overgebracht, waar hij nu nog bij ligt te soezen van alle emoties.

Hij mag worden verwend zodra hij zin in eten heeft. Kattenblikje met wat gekookte rijst erdoor is het lekkerste waarvan soezerige hondjes kunnen dromen. Morgen beginnen we met het kuurtje anti-kraantje-lek.

 

Reacties: (1)


gelukkig dat je 'm weer mee naar huis hebt mogen nemen, zeker omdat het er van de week zo ernstig uitzag...

verwen 'm maar lekker, en heb een goed weekend !
een aai voor de zielepiet, en voor jou een knuffel...
Heleen, 15-03-2002 21:50

 

 

 

Site Meter