Terug naar Log

03-17-2002: "Zondagoverdenkingen"

Zo van de wereld geweest dat ik geschrokken wakker werd met het gevoel dat ik me moest haasten om alles op een rij te krijgen en erger nog niets schoons meer had om aan te trekken, Vroege vogels zijn zelden zo welkom geweest, al willen Isral en de Palesteinen toch weer geen onderhandelingen over staakt-het-vuren, waarvan gisteren even sprake was.

Treuren om een hondje is mooi, maar de toestand in de wereld is er niet verheffender op geworden. De politiek dicht bij ons bed met meer corrupt is ook niet geruststellend. De grote vertrouwde lijnen zitten in de war. Wie heeft er geen florijnen kleven aan zijn omkoophandjes? Schandalen en schandaaltjes aan de orde van de dag.

Politieke neuzen steken alle kanten op en nemen zich voor het land in kleutertaal te gaan regeren. Zijn we nog goed bij ons hoofd met z'n allen? Als dit democratie moet heten dan is er toch iets grondig mis. Ieder z'n vak zou ik zeggen. Je laat je gebit toch ook niet door de schoenmaker restaureren?

 

Reacties: (2)


Wens ik jou heel veel sterkte met haar. Hoop dat ze het nog een tijdje uithoudt.
elisa, 17-03-2002 20:59

ik lees nu pas over percy. wat erg voor je. ik zit zelf beetje te tobben met emmy, ouwetje van 13.5 ga morgen ook even naar de dierenarts om te kijken wat er scheelt.

sterkte

mariette
mariette, 17-03-2002 17:11

 

 

 

Site Meter