Terug naar Log

04-07-2002: "Dierenbesoignes"

Tien minuten later toch inene geheel weer bij positieven als vriend F. dierenarts belt die zo links & rechts zou informeren naar vervangende kliniek. En een mogelijke kattentandarts om suikerkater eventueel te laten saneren. Hij heeft overlegd met katteninterniste A., semi-vriendin in wie ik blind vertrouwen heb. Zij heeft ons ooit in contact gebracht met de suikerspecialiste.
Er komt maar één vakman in aanmerking, zegt ze, en dan nog is het de vraag of je deze ingreep wel moet doen. Hoe is kater z'n verdere conditie? A. heeft, bekent F., hem afgevaardigd om voorinspectie te houden dus een dezer dagen komt hij suikerkater's gebit persoonlijk schouwen. Ik denk dat er zelden zoveel zwaar geschut naar een kater heeft gekeken.
A. zou zelf vertrouwen in kliniek na tekkeltjes dood kwijt zijn. Ze had het verhaal langs andere weg al gehoord. Wegwezen daar want het wordt er niet beter op. Ga naar E. te N. Ligt ook weer niet naast de deur maar ze kan ervoor instaan dat ook oudere dieren een goede behandeling krijgen. En Pluis, kleine Pluis notabene, komt uit N. en heeft bij haar z'n eerste entingen gekregen.

 

 

 

 

Site Meter