Terug naar Log

04-14-2002: "Pers bakt ze weer krokant"

Roep om politieke gevolgen Srebrenica steeds luider, is de kop bij het ANP. En waar halen ze dit vandaan? Haagse bluf mogen we wel zeggen want PvdA'er Ed van Thijn kan zich niet voorstellen dat zijn partijgenoot minister Pronk van VROM aanblijft na de publicatie van het NIOD-rapport over Srebrenica. Ook het aftreden van premier Kok sluit Van Thijn niet uit. Hij zei dit zondag in tv-programma Buitenhof.

Wel, wel, wel, 't is best een lieverd hoor, die Ed. Man om over de bol te aaien. Maar of hij de wijsheid in pacht heeft en of zijn eigen ministerschappen wel zo succesvol waren, daar wagen we toch een knipoogje aan. Als dit moet doorgaan voor de luide roep om politieke gevolgen Srebrenica, dan breekt mijn klomp.

Zaterdag had een andere PvdA-prominent, oud-minister van Binnenlandse Zaken Peper, in Nova al gezegd rekening te houden met het aftreden van Kok. Heerlijk voor de pers, al die ijdele heren die zelf voortijdig afgenokt hun grammetjes mogen halen en hun zegje doen. 't Is naar mijn gevoel nog maar kort geleden dat diezelfde pers vriend Peper niet bepaald als prominent zag.

 

Reacties: (2)


Niks klomperigs is mij vreemd.
Maar dat spreekhoofden die op vragen persoonlijk antwoord geven worden samengevat als 'roep om politieke gevolgen steeds luider' veroorzaakt bij mij vraagtekenvormige breuk.
Bestaat daar ook 'n metalen reparatiebandje tegen?
elisa, 14-04-2002 20:39

Vroeger, toen ik nog iets minder klein was dan nu, hadden we metalen banden, waarmee we onze gebroken klompen bij elkaar hielden. 't Is maar een suggestie. Je zou ook leren klompen kunnen dragen trouwens.
stoethaspel, 14-04-2002 19:26

 

 

 

Site Meter