Terug naar Log

04-15-2002: "Twee dagen spannend"

Morgen čn overmorgen gaat het even spannen!
Want morgen in alle vroegte met Beer naar nieuwe dierenartskliniek, speciaal door F. en A. voor ons uitgezocht. Alweer niet naast de deur helaas, maar wel bemand door vrouwen. Met al die reuen (nouja, op dit moment nog eentje) en katers kan je beter vrouwen hebben. Ik denk dat dit waar is. Vooral Floris gedraagt zich als tijger tegen mannen, terwijl dames met een beetje vlijen alles bij hem kunnen maken.

Zelf morgenmiddag naar orthopeed. Fysio dik tevreden en ik ook want nergens meer last behalve dat ik door groter geworden Bakers cyste in knieholte niet kan hurken. Tuin, vijvers en beesten bespelen gaat moeizaam als dit staande moet of gebukt, maar othopeed moet maar afwegen wat wijsheid is.

Woensdagmorgen grote apotheose. Floris is in de eerste ronde door F. levenskrachtig genoeg bevonden om op te gaan voor verder onderzoek. Ook al omdat ontstoken gebit een slechte invloed op nieren kan hebben. Speciale VIP-behandeling op de oude kliniek van F. en A. door hun eigen voormalige assistenten die goed zijn ingepraat. Uur rijden heen, uur onderzoek, indien alles oke dan afspraak voor de operatie, rur rijden terug.

 

 

 

 

Site Meter