Terug naar Log

04-17-2002: "Mascapone Viennois Extrème en levenskwaliteit"

Mascapone, Nestlé Viennois Extrème, biefstukworst, goudkuipje rookvlees, saksische leverworst, vanillevla, Ehrmans vanille dessert en een pot geklopte slagroom. Niet voor ons nee, maar voor suikerkater. In de hoop dat er iets bijzit dat hij zo heerlijk vindt dat hij er gemalen pil doorheen wil eten. Maandag moet hij met een kuur beginnen. Tot dan hebben we tijd iets te zoeken waarvan hij uit z'n bol gaat.

7,4 Kilo, gaat zitten zeg. Of we hem maar op diëet willen zetten want hij groeit dicht. Als hij niet heeft gegeten, rest weghalen zeggen ze. Afgepast eten geven. Leuk bedacht, maar hij is suikerkater die zichzelf reguleert. Betekent dat ik niet alleen tweemaal daags thuis moet zijn om hem te prikken, maar ook nog tweemaal extra om hem voer te verstrekken waaronder 's nachts om drie uur. En dat Pluis niet meer bij hem mag komen snaaien en hij niet meer naar Pluis z'n bak mag rennen. Terwijl wij allen weten dat buurmans gras veel groener is.

Om met S. te spreken: behandelen wij de kater of de suiker? Ofwel: geven we hem nog een lollig leven of een zo lang mogelijk leven waar we zijn lievelingsbezigheden hebben uitgehaald?
Moet ik nog eens over denken.

 

 

 

 

Site Meter