Terug naar Log

04-18-2002: "De zoete inval"

Behalve smeerkaas, roomkaas, leverworst en biefstukworst had ik op aanraden van dierenarts ook slagroom, vanillevla, vanillepudding en roomijs ingeslagen. Vanmiddag een bordje met zoet aangeboden. Van elk hoopje werd na lang ruiken voorzichtig een likje genomen, maar de lekkere trek zette niet door. Het was bepaald niet het materiaal om vier verpulverde pillen door te roeren en die dan lekker te laten weghappen. Het hoeft maar eenmaal per dag, sprak de dierenarts liefjes, maar het zijn wel vier tabletten. Wat ik nog niet heb geprobeerd is een eierdopje advocaat. Je weet maar nooit.

Zo zaten we vanavond omwille van de kat dus met een hele voorraad ongebruikelijke etenswaren die we dan zelf maar in een rare volgorde soldaat hebben gemaakt. Ach, wat zijn honden makkelijk. Die douw je alles in hun muil.

 

Reacties: (3)


Haha..tussen de knieŽn nemen is erg belangrijk, vastklemmen dat beesie!
En ja de helft van het watergoedje vliegt er weer uit, maar schuin in bekkie geplaatst gaat het.
En beter iets binnen van medicijn dan niks. Heeft de arts niet hetzelfde goedje in een echte spuit?
Heel veel succes!
Flod, 19-04-2002 19:12

De 7.4 kilo Floris lief babbelend op schoot genomen. Hij genoot. Hoestdrankspuitje van Beer schoongemaakt en gevuld met goddelijke bouillon. Mmmm! Spuitje tegen zijkant bekkie geleegd...
Chgr... spat... spet...bleh... fluim... en weg wassie onder achterlating van van de volle 2 cc bouillon. Zucht.
Ik heb nog 2 dagen om te oefenen.
elisa, 19-04-2002 15:45

Kat Karel wilde ook nooit. Dus pilletjes opgelost in klein beetje water. Een spuitje (zonder naald natuurlijk), kat tussen de knieŽn, bekkie open, voorzichtig spuiten.
Vind hij niet leuk, maar was de enige manier. Misschien een idee?
Flod, 19-04-2002 08:45 http://www.flod.talentedip.org

 

 

 

Site Meter